Heliumballon meijel
Onderdeel van Kadoballonpeelenmaas

Welkom op onze website!

 

Ballonnenwedstrijd

Het oplaten van helium ballonnen zorgt altijd voor feestelijke foto’s. Iedereen vind het leuk om zo’n zwevende ballon vast te houden en te laten opstijgen bij het startschot. De strijd wiens ballon het hoogste gaat is dan al snel begonnen.

Er kan ook aan echt race mee gedaan worden. Bind aan de ballon een kaartje met een email adres waarop de vinder van het kaartje kan beantwoorden waar de ballon terecht is gekomen.


Met een sterke wind kan een helium ballon soms wel 50km ver reizen! Degene die de ballon los laat schrijft er zijn of haar naam op, zo weet je wiens ballon het verst is gekomen! Rijk een leuke prijs uit voor de winnaar.

 Heliumballonnen op uw huwelijks feest

U gaat trouwen en ook voor deze speciale dag hebben wij een aantal leuke ballonnen in het assortiment.

Hoe gaan wij te werk. u neemt contact met ons op via email. sms telefoon of socialmedia en maken een afspraak en komen bij jullie langs om alle details te bespreken zodat u op deze dag geen omkijken heeft aan de heliumballonnen.

 

 

Ballonnen oplaten en ballondecoratie bij een uitvaart.

 

Net als bloemen zijn ook ballonnen bijna niet meer weg te denken bij een uitvaartdienst.  Kadoballonpeelenmaas kan u de ballonnen kant en klaar leveren om uit te delen na de dienst. De ballonnen worden in handzame trossen bij u aangeleverd.

Ieder mens is uniek, ieder afscheid ook. Kadoballonpeelenmaas gaat net een stap verder als het gaat om ballondecoratie die wij kunnen leveren bij een uitvaart. Doordat wij beschikken over een eigen team van bloemisten, kunnen wij u een totaalpakket aanbieden, zodat alle decoratie van het afscheid op elkaar is afgestemd.

Ballondecoratie bij een uitvaart is uniek en nieuw in Nederland. De opzet is om de ballonnen te combineren met de bloemstukken. Door afstemming van de verschillende producten ontstaat een waardig afscheid. Wij leveren de ballonnen tijdens de dienst zodat als de dienst tot zijn einde is gekomen u de ballonnen worden overhandigt door het personeel van de uitvaartcentra.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u voor vragen met betrekking tot ballonnen bij een uitvaart tijdens kantooruren contact opnemen met 06-24813765 . Buiten kantooruren kunt u ons gerust bellen via ons telefoonnummer. 06-24813765
 

    

 

 

           CONTACT GEGEVENS    

              

Kadoballonpeelenmaas

Dorpsstraat 34

5768 CG Meijel

 

            Openingstijden

 

Maandag                     Gesloten

Dinsdag                    9:30 tot 18:00

Woensdag               9:30 tot 18:00

Donderdag              9:30 tot 20:00

Vrijdag                     9:30 tot 18:00

Zaterdag                  9:30 tot 16:00

Zondag                       *Gesloten

 

*uitzondering koopzondag en of afspraak

 

Wij zijn bereikbaar tijdens openingstijden via:

Telefoon 0624813765  of stuur een mailtje naar info@kadoballonpeelenmaas.com 24/7

 

Heliumballonmeijel.nl  is een onderdeel van Kadoballonpeelenmaas

Kijk gerust eens op www.kadoballonpeelenmaas.com of via www.facebook.com/kadoballonpeelenmaas